Classic Car Stories werd in 2019 opgericht door zaakvoerder en bezieler Christophe Thomas en is een one-stop-shop voor alles wat met classic cars en de auto-industrie te maken heeft. Het bedrijf ontstond uit een jeugdliefde voor alles wat met mooie wagens te maken heeft. Na jarenlang onderzoeken en spotten van wagens in het straatbeeld rolde Christophe stilaan in het wereldje en legde hij veel nieuwe contacten waaruit mooie opportuniteiten ontstonden.

Het echte Classic Car Stories verhaal ontstond vanuit een vraag naar kwalitatieve, betaalbare en vooral correcte ondersteuning voor de gemiddelde oldtimereigenaar en de ambitie van Christophe daar een antwoord op te bieden. Naast het adviseren en ontzorgen bij aan- en verkoop begon Christophe ook aan het opbouwen van zijn eigen collectie classic cars die hij graag matcht aan menig autoliefhebber, met of zonder veel kennis. Zijn passie deelt hij het liefst met iedereen.

In 2021 valt het laatste puzzelstukje op zijn plaats en opent hij een fysieke workshop in Ekeren. Hier kan er aan wagens gewerkt worden en is iedereen welkom voor advies op maat.

Christophe Thomas

Zaakvoerder

Christophe Thomas

Christophe is een ondernemer met 20 jaar ervaring in de engineering consultancy. Sinds eind 2019 richt hij zich ook professioneel op oldtimers. Met de aankoop van een Porsche 912 uit 1968, startte hij een bescheiden eigen collectie. Deze Porsche 912 werd ondertussen ‘body off’ gerestaureerd en rolde op die manier in het wereldje (internationale) evenementen, beurzen, rally’s etc.

Mijn klassiekers:

  • 1971 Jensen Intersceptor (restauratieproject)
  • 1973 BMW 3.0 CSi
  • 1977 Porsche 924 (eigen restauratie samen met enkele bevriende sleutelaars)