Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari gaat Flanders Collection Cars door in Flanders Expo te Gent. We (CCS & GTC) zullen voor het derde jaar op rij aanwezig zijn. Het thema is dit jaar Giotto Bizzarrini. We stelden mee de showstand samen en het is de moeite. Zelfs voor de kenners zullen er één of meerdere auto’s tussen staan die jullie nog nooit zagen. 

Sinds enkele jaren nam Kobe Engels de beurs over, en in tegenstelling tot vele andere beurzen staan hier dus ‘jonge’ (+/-40 jaar) gasten aan het roer. Kobe verdiende zijn strepen als brand manager bij onder andere Wolf Oil en hij blaast deze regionale beurs met brio nieuw leven in. Hij is ook in het gat gesprongen van Antwerp Classic Salon en organiseert dit jaar Antwerp Collection Cars.

Gent is telkens een leuk weerzien, en er staan leuke en toegankelijke auto’s aan betaalbare prijzen. De sfeer is uitgelaten en de beurs trekt een jong en gemengd publiek aan. Combineer een bezoekje aan Gent met een paar uurtjes kuieren op de beurs en het ganse gezin is weer content.

Ben je nog op zoek naar een nieuw winterproject, een rijdende auto, of heb je gewoon zin om even langs te komen?

Hal 3 bij binnenkomst is the place to be. Hier alvast enkele auto’s waarmee we in Gent aanwezig zullen zijn: aanbod Classiccarstories